DE* Gudrun PP of Bilberry Mountain

Gudrun’s volledige naam is Gudrun PP of Bilberry Mountain. Haar fokker dacht eerst dat ze een katertje was en noemde haar daarom eerst Moses. Ze is een Red Tabby Van poes van bijna 2 jaar en weegt 5,0 kg. Ze is een Polydactyl en heeft extra tenen aan 4 haar voetjes.

Vader: DE* Bogy Cat’s Fire And Ice PP. (geb: 2009) – HCM/PKD echo neg.
Moeder: DE* Cheyenne of Bil Berry Mountain (geb: 2009) – HCM/PKD echo neg.

Testen:
FeLV/FIV: Neg. / Neg.
PL: Vrij / Vrij
HD: Normaal / Normaal
HCM echo: Normaal
PKD echo: Normaal
HCM1: volgt
SMA: volgt
PKdef: volgt

Klik op haar foto om meer van Gudrun te zien

Fokker: Claudia Palatz, Cattery of Bil Berry Mountain

Moses heb ik in maart 2016 gekocht toen ik nog steeds op zoek was naar hét rood witte katertje van mijn dromen. Nadat mijn eerste polydactyl kater een hartafwijking bleek te hebben en dus niet ingezet kon worden voor mijn fokprogramma, wilde ik dol graag een nieuwe polydactyl kater uit de Masterweaver lijnen. Moses was dus niet alleen rood wit, maar ook nog eens een Poly! Wat Moses ook niét bleek te zijn, was een kater! Foutje bedankt en ik heb Moses omgedoopt tot Gudrun. Ik hoop dat Gudrun mij dan wel ooit zo’n leuk rood wit poly katertje zal gaan schenken 🙂

De ouders van Gudrun hebben samen drie keer een nestje gehad. De eerst keer werd er 1 rood wit non-poly meisje geboren. De 2de keer werd er 1 rood witte poly jongen geboren (ja echt, een jongen). En de 3de keer werd Gudrun geboren.
Gudrun’s zus (inmiddels 7 jaar) heb ik bij de fokker ook nog in blakende gezondheid mogen ontmoeten. Zij heeft helaas nooit kittens gekregen, maar is een geweldige surrogaat moeder.

Gudrun is een mooie stevig gebouwde poes met een fantastisch zachtaardig karakter. Ze is gek op kittens en dus net als haar oudere zus een lieve surrogaat moeder. Ze heeft een makkelijke vacht die ze zelf optimaal onderhoudt,

Inteelt 0% tot 5 generaties
Totale inteelt: 10,6%
Top 5: 59,6%
Klonen: 28,4%

Stamboom

Stamboom

Gezondheidsprogramma’s